Vrijeschool de Lindeboom is een fijne basisschool aan de korte verspronckweg in Haarlem

Basisschool de Lindeboom is de 5e vrije school van Haarlem

Een mooi
toneelstuk
begint met taal.

Buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang werken we samen met een aantal kinderopvangorganisaties. Uiteraard kun je zelf kiezen van welke naschoolse opvang je gebruik wilt maken. Je dient met hen ook afspraken te maken omtrent vrije dagen, studiedagen en vakanties.

BSO de Wonderberk

Op de buitenschoolse opvang van 'de Wonderberk' wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd, prettig en veilig tweede 'thuis'. Er zijn twee BSO groepen op de Wonderberk en de kinderen worden lopend opgehaald.

www.wonderberk.nl | info@wonderberk.nl

BSO Monteverdi

BSO 'Monti' is kleinschalig. Onze locatie bevindt zich in Overveen. Er komen een paar plaatsjes vrij. We zijn huiselijk ingesteld maar spelen graag buiten, in de duinen, de zon schijnt bij ons in alle seizoenen! Hoe we dat doen? Kom kijken en maak kennis met deze gezellige kinderclub, gericht op creativiteit en samenspel (ook muziek). We zijn net een maatje groter dan gastouderopvang, maar zeker een paar maten kleiner dan een gewone BSO. Ieder kind voelt zich er thuis. Kijk eens op de website om sfeer te proeven. www.monteverdi-overveen.nl


BSO Verda

Verda is de kleinste BSO van Haarlem en biedt professionele kinderopvang in een veilige, huiselijke omgeving. We hechten grote waarde aan stabiliteit, individuele aandacht en een goede band met de kinderen die aan onze zorg worden toevertrouwd. En een goede band met hun ouders. Er zijn maximaal 10 kinderen per dag waarmee Verda tussen gastouder en BSO inzit. Het kind zich gezien en thuis laten voelen, zodat het veilig kan hechten, respect en ruimte voor eigenheid, ontspanning en plezier zijn de kernwoorden die de opvang bij Verda weergeven. Middels gerichte (coachings-)activiteiten geven we kinderen de kans weer in zichzelf te landen na een schooldag. Denk aan mindfulness, yoga, visualisaties, filosoferen, kunstzinnige werken en nog veel meer prachtige middelen. Wees welkom, we zien je graag!

www.bsoverda.nl


BSO Robinson ‘t Brouwerskolkje

In Overveen aan de Korte Zijlweg, grenzend aan Haarlem en vlakbij de randweg, is onze BSO gevestigd. Hier hebben wij diverse grote en lichte ruimtes met meerdere (aangrenzende) buitenruimtes, waar wij voor kinderen in alle leeftijdscategorieën gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten organiseren. Aan het eind van de dag kunt u uw kind(eren) ook een warme maaltijd laten eten onder begeleiding van een van onze pedagogisch medewerkers.

Kenmerkend aan onze opvang is de gezellige en huiselijke sfeer in een veilige en vertrouwde opvang in een monumentaal pand, volledig aangepast aan de eisen van deze tijd!

Graag tot ziens bij Robinson!

www.robinson.nl |planning@robinson.nl | 023-7070000