Vrijeschool de Lindeboom is een fijne basisschool aan de korte verspronckweg in Haarlem

Basisschool de Lindeboom is de 5e vrije school van Haarlem

Een mooi
toneelstuk
begint met taal.

Buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang werken we samen met een aantal kinderopvang organisaties. Uiteraard kun je zelf kiezen van welke naschoolse opvang je gebruik wilt maken. Je dient met hen ook afspraken te maken omtrent vrije dagen, studiedagen en vakanties.

BSO de Wonderberk

Op de buitenschoolse opvang van 'de Wonderberk' wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd, prettig en veilig tweede 'thuis'. Er zijn twee BSO groepen op de Wonderberk en de kinderen worden lopend opgehaald.

www.wonderberk.nl | info@wonderberk.nl

BSO Monteverdi

BSO 'Monti' is kleinschalig. Onze lokatie bevindt zich in Overveen. Er komen een paar plaatsjes vrij. We zijn huiselijk ingesteld maar spelen graag buiten, in de duinen, de zon schijnt bij ons in alle seizoenen! Hoe we dat doen? Kom kijken en maak kennis met deze gezellige kinderclub, gericht op creativiteit en samenspel (ook muziek). We zijn net een maatje groter dan gastouderopvang, maar zeker een paar maten kleiner dan een gewone BSO. Ieder kind voelt zich er thuis. Kijk eens op de website om sfeer te proeven. www.monteverdi-overveen.nl


BSO Verda

BSO Verda is een kleinschalige buitenschoolse opvang in Haarlem Noord. Verda bestaat uit een groep van 10 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De gemengde leeftijden maken dat de groep voelt als een groot gezin. Onze persoonlijke ervaring, de Antroposofie en het 'Natuurlijk Ouderschap' vormen onze inspiratiebronnen. BSO Verda is een plek met aandacht voor elk kind, met kunst en natuur en vooral plezier. Kinderen worden gezien, uitgedaagd en geïnspireerd, kunnen zich ontspannen en vooral spelen, spelen, spelen. Kijk voor meer informatie op www.bsoverdi.nl. Wees welkom!


BSO Robinson ‘t Brouwerskolkje

In Overveen aan de Korte Zijlweg, grenzend aan Haarlem en vlakbij de randweg, is onze BSO gevestigd. Hier hebben wij diverse grote en lichte ruimtes met meerdere (aangrenzende) buitenruimtes, waar wij voor kinderen in alle leeftijdscategorieën gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten organiseren. Aan het eind van de dag kunt u uw kind(eren) ook een warme maaltijd laten eten onder begeleiding van een van onze pedagogisch medewerkers.

Kenmerkend aan onze opvang is de gezellige en huiselijke sfeer in een veilige en vertrouwde opvang in een monumentaal pand, volledig aangepast aan de eisen van deze tijd!

Graag tot ziens bij Robinson!

www.robinson.nl |planning@robinson.nl | 023-7070000